dijous, 2 de maig del 2013

4. Avatar analogic

Descripció
Aquesta activitat el que hem treballat, és saber dibuixar i a passa una fotografia de blanc i negre a punts, a ombres i a línies, sempre i quan és a retolador negre de punta fina.
Procés
Per fer aquesta lamina em fet el següent
En primer lloc van agafar una lamina per fer 3 columnes horitzontals de 8 quadrats, en la primera columna d'ombres, la segona de punts i l'última de línies, és clar que dels vuits quadrats és des de més clar a més fosc o al revès.


 (Fotografia de primer pla)




Però primer van fer la d'ombres, i una vegada feta, agafem una fotografia de nosaltres de primer pla en b/n (blanc i negre) i la calquem a un full en blanc, i una vegada dibuixada per tu mateix/a o calcada bé feta, la comencem a passar-la a ombres (per fer-la a ombres hem utilitzat al llapis HB).
Quan ja hem acabat la d'ombres, fem l'altre de columna de punts.
Quan ja esta feta la columna de punts, tornem agafar la fotografia de nosaltres de primer pla no la d'ombres, la dibuixem o bé la calquem i la passem a punts.
Si veieu ja tenim quasi acabada las tres columnes, tenim ja fet la d'ombres i la de punts, l'única que ens hem falta és la de línies.
Doncs bé fem la columna de línies, recordem que totes les columnes estan feta de més clar a més fosc o com vulguis, os sigui pot ser al revès, de més fosc a més clar. Però al final queda el mateix, tant si l'has fet de més fosc a més clar o de més clar a més fosc.

Resultat
2012-11-22_20













Comentari
M'agradat molt més aquesta lamina però també hi ha coses que no m'agradat, per exemple passar la fotografia a la d'ombre perquè he tingut molta dificultat amb el cabell per a que en sembli més, peó el final no ho he pogut aconseguir perquè m'he donat per vençuda i és clar li faltava una mica més d'ombres i per tant a quedat com a quedat.
En canvi la de punts me ha quedat molt millor que la d'ombres, m'agrada més la de punts perquè per a mi és més fàcil fer-la comparada amb la d'ombres. No té molta dificultat la de punts perquè tota la làmina és amb puntet i si es fixes ben bé doncs queda molt bé la fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada