dijous, 9 de maig del 2013

7.Animació. flipbook

Descripció
Abans de fer el procés del flipbook tenim que escollir un títol i la Patricia i jo hem escollit el títol de Oh que bonito que es tracta d'un flor que va creixent i després va morint de mica en mica, per nosaltres es una cosa bonica perquè es com si estigués veient a un bebè, primer néixer, va creixen, i després l'hi arriba l'hora de marxar....
¿flipbook? És un llibre, generalment adreçat als infants, que conté una sèrie d'imatges que varien gradualment d'una pàgina a la següent, de manera que en passar les pàgines ràpidament les imatges semblin animar-se tot simulant un moviment o altra mena de canvi.

Procés
1. Primer tenim que fer una historia, clar està que te que veure amb el títol que hem posat.
2. Una vegada tenim ben fet el esborrany i volem passar-ho a brut, ho passem.
3. Quan estiguem passant a brut tenim que fer-ho igual que hem fet amb el esborrany.
4. Una vegada ja tenim  tot bé passat comencem a pintar-ho i ja tenim fet el flipbook.


Resultat




Valoració
Aquest apartat m'ha agradat perquè mai havia fet una cosa com aquesta, es veritat que si no t'agrada dibuixar ja sigui perquè no t'agrada o perquè no saps dibuixar com el nostre cas, no t'agradarà molt. Jo ho aconsellaria, es una activitat que al final t'ho passes bé i veus que no té tantes dificultats com el principi, fer-lo l'any que ve? si, perquè no? es divertida al menys jo ho faria un altre vegada, dones vida amb un personatge (dona, home, nena, nen, objecte...). l'únic que crec, que el temps ha anat un mica just perquè el flipbook que hem fet nosaltres tenia que tenir al menys 12-24 pàgina, però es molt poc, nosaltres la hem fet d'unes 30-40 pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada